T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / BAĞLAR - Yemişalan İlkokulu

ANA SINIFI KIRTASİYE MALZEMESİ ALIM İLANI

Okulumuz Ana sınıfı 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı Kırtasiye Malzemesi Alımı İlan Duyurusu

Ana Sınıfımız için EKAP sistemine 23DT1408860 numarasıyla ilan verilmiş olup; Teklif mektubu ve Teknik şartname aşağıda sunulmuştur.

ANA SINIFI KIRTASİYE MALZEMELERİNE İLİŞKİN İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME

Tanımlar:

MADDE 1 – (1) Bu Şartnamenin uygulanmasında, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda ve diğer ihale mevzuatında yer alan tanımların yanında;

     Teklif Mektupları ihalenin yapılacağı 07.12.2023 günü saat 12.00 kadar Yemişalan İlkokulunun adresine (Batı Çanakçı Mahallesi Yemişalan Küme Evleri Yemişalan İlkokulu Bağlar DİYARBAKIR) idareye teklifler kapalı zarf içinde elden teslim edilecektir. E-mail ile gönderilen teklifler dikkate alınmayacaktır.

 

a)   Muayene ve Kabul Komisyonu:   Mal Alımları Denetim Muayene ve Kabul İşlemlerine Dair Yönetmeliğin 6 ncı maddesinde tanımlanan ve aynı yönetmeliğin 7. maddesindeki yetkileri kullanmak üzere işlerin muayene ve kabul işlemlerini yapmak üzere İdare tarafından görevlendirilmiş en az 3 (üç) kişiden oluşturulan komisyonu ifade eder.

                 Mal teslimi, denetim, muayene ve kabul işlemleri

 (1) İdarenin gerekli gördüğü durumlarda ürünler muayene için ilgili laboratuvara gönderilecektir. Gönderim ve analiz ücreti Yüklenici tarafından karşılanacaktır. Analiz sonuçlarında mal veya malzemenin şartnamede belirtilen esaslara uygun olmadığının belirlenmesi durumunda parti reddedilecek ve varsa sözleşmede belirtilen cezai şart uygulanacaktır.

 (2) Bu şartnamede yazılı olmayan hususlar için ile ilgili TSE/TSEK standartları uygulanacaktır.

(3) Yukarıda belirtilen hususlara uygun olarak her hafta teslim edilen mal ve malzemeler Mal Alımları Denetim Muayene ve Kabul İşlemlerine Dair Yönetmeliğe göre oluşturulacak Muayene ve Kabul Komisyonu tarafından kontrol edilerek kısmi kabul işlemi gerçekleştirilecektir.

(3) Ürünler komisyon gözetiminde alınmış olup, teknik şartnameye uygun olmayan hiç bir ürün kabul edilmeyecektir, muayene komisyonu kararı neticesinde uygun olmayan hiç bir ürün alınmayacaktır. Nakliye ve sigorta ilgili firmaya ait olacaktır kaşesiz teknik şartname değerlendirme dışı bırakılacaktır. Ürünlerin TSE ISO 9001 İSO 14000 ürün güvenlik formu noter tasdikli güncel bayii yetki belgesi ibraz edilecektir

 İhaleye ait teknik hususlar

MADDE 2 – (1) Teslim edilecek malzemeler birinci sınıf malzeme olacaktır. Bu ihale kapsamında mal ve malzemelere ilişkin teknik özellikler aşağıda ayrıntılı olarak belirtilmiştir.

                   (2) Teknik özellikleri belirtilen madde ve malzemelere aynen uyulacaktır. Teknik özellikleri belirtilmeyen malzemeler ise ilgili mevzuatı gereğince Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından, Sağlık Bakanlığından, Belediyelerden veya Valiliklerden onay alınan işletmelerde üretilmiş, TSE Standartlarına uygun, piyasada satılan en iyi kalitedeki ürünlerden olmalı ve  üzerinde; üretici bilgileri, üretim-son tüketim tarihi ile parti-seri numarası bulunmalıdır.

            (3) Ürünler komisyon gözetiminde alınıp , teknik şartnameye uygun olmayan hiç bir ürün kabul edilmeyecektir, muayene komisyonu kararı neticesinde uygun olmayan hiç bir ürün alınmayacaktır. Nakliye ve sigorta ilgili firmaya ait olacaktır kaşesiz teknik şartname değerlendirme dışı bırakılacaktır. Ürünlerin TSE ISO 9001 İSO 14000 ürün güvenlik formu noter tasdikli güncel bayii yetki belgesi ibraz edilecektir

 

KIRTASİYE  MALZEMELERİNİN  MİKTAR VE ÖZELLİKLERİ

         

1.6’lı Oyun hamuru: % 100 Buğday unu, içme suyu, Tuz, bitkisel yağ, gıda boyası ve aroması , kıvam artırıcıdan oluşmalı. Sağlığa zarar veren hiçbir madde içermeyen, güvenli bir şekilde kullanabilir. Kapağı açıldıktan sonra uygun kullanım koşullarında 5-6 ay oynanabilir, olmalıdır. Ürün kesinlikle kanserojen madde içermeyen olmalıdır. Ürünler havalı poşetleri açılmamış , kapalı kutu şeklinde teslim edilir.

2. Kinetik Kum  Antimikrobiyal ve antibakteriyel.Bu-Bu Kinetik Kum toksit içermez, elinize veya diğer yüzeylere yapışmaz ve kurumayan.  Çocukların motor yeteneklerini geliştirir ve yaratıcı oyunlar oynamasına olanak sağlar. Kutu içerisinde 500 gr. natural kum, kova ve oyun kalıpları bulunmalı . Ürün Avrupa oyuncak standartına (EN71) uygun üretilmiştir. Ürün kesinlikle kanserojen madde içermeyen olmalıdır. Ürünler havalı poşetleri açılmamış , kapalı kutu şeklinde teslim edilir.

3.FOTOKOPİ KAĞITI: 1 Kağıtlar 1.sınıf hamur kağıttan 80gr ağırlığında 210 mm x 297 mm olmalıdır. Her paket içinde 500 1.sınıf hamur kâğıdı adet olmalıdır. Kağıtların köşe açıları 90 derece olmalıdır. Mürekkebi dağıtmamalıdır. Çift yüz baskılarda problem yaşatmamalıdır. Saf beyaz renkte olmalıdır. Ambalajlardaki kağıtlar arasında gözle far edilebilir derecede beyazlık farklılıkları olmamalıdır. Kağıtlar arasında ince/kalın gibi farklılıklar olmamalıdır. Fotokopi kağıtlarında toz, kir, leke, benek, yırtık, delik, kırışıklık, buruşukluk, katlanma, kıvrılma, potlaşma, birbirine yapışma, rutubetlenme vb. kusurlar bulunmayacaktır. Fotokopi ve kağıtları ve ambalajlarında görünüş ve kullanışlığını etkileyecek diğer yapı, malzeme ve işçilik kusurları bulunmayacaktır. Fotokopi kağıtları %100 beyazlatılmış kimyasal selülozdan üretilmiş olacak, geri kazanılmış kağıt elyafı ile mekaniksel odun hamuru ihtiva etmeyecektir.. İsteklilerden tekliflere ait numune istenecek olup, değerlendirme teknik şartname ve numuneye göre yapılacaktır. Okul İdaresi tarafından gösterilen depolara A4 fotokopi kağıtlarını indirmek zorundadır.

 

4. Parmak Boya :500 gr olmalı Kırmızı, sarı, mavi, yeşil ve mor renklerden birer tane olmalı ağır kokular içermeyen +3 yaş uygun olmalı Ürün kesinlikle kanserojen madde içermeyen olmalı. Ambalaj açıldığında hatalı, bozuk, kullanıma uygun olmayan ürünler Yüklenici firma tarafından ücretsiz olarak değiştirilmelidir.

·                  5.Tahta Kalem : 3 Adet Kırmızı, mavi ve siyah olmalıdır. Okul ve dershane sınıflarında, toplantı ve

·        seminer odalarında kullanılan beyaz yazı tahtaları üzerinde, yazı yazmak, grafik çizmek ve işaretleme yapabilirsiniz.

·         Emaye,cam ve melamin gibi tüm gözeneksiz yüzeylerden kuru bir silgi ve bez yardımıyla kolayca silinebilir.

·        Hızlı kuruyan ve ışığa dayanıklı mürekkep özelliğine sahiptir. Kalem kapağı açık olarak birkaç gün bırakılsa bile kurumaz.

·        Çizgi kalınlığı: 1.5-3mm. Yuvarlak uç. Cap-Off özelliğine sahip mürekkebi sayesinde kalem kapağı altı hafta açık

·        bırakılsa bile kurumayan olmadır. Ürün kesinlikle kanserojen madde içermeyen olmalı

    

 

·                6. Kalem Mürekkebi: 3 Adet Kırmızı, mavi ve siyah olmalıdır. Her bir ürün 100 ml olmadır.

·        Okul ve dershane sınıflarında, toplantı ve seminer odalarında kullanılan beyaz yazı tahtaları üzerinde, yazı yazmak,

·        grafik çizmek ve işaretleme yapabilirsiniz.  Emaye,cam ve melamin gibi tüm gözeneksiz yüzeylerden kuru bir silgi

·         ve bez yardımıyla kolayca silinebilir. Hızlı kuruyan ve ışığa dayanıklı mürekkep özelliğine sahiptir.

·         Kalem kapağı açık olarak birkaç gün bırakılsa bile kurumaz. Çizgi kalınlığı: 1.5-3mm. Yuvarlak uç.

·        Cap-Off özelliğine sahip mürekkebi sayesinde kalem kapağı altı hafta açık bırakılsa bile kurumayan olmadır.

·        Ürün kesinlikle kanserojen madde içermeyen olmalıdır.

 

     7.Balon: 100’lü  olmalıdır. Kanserojen madde içermeyen +3 yaş için uygun olmalıdır.

Parapen içermeyen olmalıdır.

 

     8.Mum Tipi yapıştırıcı  :40 gr olmalıdır. Karton, kağıt, keçe ve kumaş yapıştırmasında uzman nitelik taşıyor.

%90 dönüşebilir materyal içeriği bulunmalı. 20°C' de yıkanabilir özelliğiyle temiz kullanım olanağı

Sağlanmalı. Solvent içermeyen. Çocukların kullanımı için uygun özellikler taşıyor. 

 

    9. Boyama kitabı :20 adet olmalı +4 yaş üstü olmalıdır. Çocukların yaratıcılığını ve hayal gücünü

harekete geçiren kitap olmalıdır. Çocukların istedikleri gibi boyama yapabilmeleri için önceden tasarlanmış

desenlerle doludurulmalıdır.

 

  10.Tel Zımba: Büro tipine uygun olmalıdır. Zımbalama kapasitesi min. 20 sayfa olmalıdır.

 Arkasında entegre zımba teli sökücü olmalıdır. Üstten doldurmalı mekanizma olmalıdır.

 

 11.10 Renkli simli kalem: 1,0mm olmalıdır. Elmas uçlu hem kaliteli bir yazım sağlayan uzun süre dayanıklı.

Akışkan mürekkebi ile mükemmel ve yumuşak bir yazım sağlamalı.Konforlu ve ergonomik bir tutuş için

yuvarlak bir tasarıma sahiptir. Simli renklerle ekstra parlak ve dikkat çekici olmalıdır. Parapen içermeyen

olmalıdır.Ürün kesinlikle kanserojen madde içermeyen olmalı

 12. 8 Renkli Yüz boyama : + 4 yaş çocuklar için olmalı. Ürün kesinlikle kanserojen madde

içermeyen olmalı, Parapen içermeyen olmalıdır.

İçerisinde çocuk sağlığına zararlı hiçbir madde içermeyen olmalıdır.

Teklif Mektubu İçin Tıklayınız...meb_iys_dosyalar/21/15/757527/dosyalar/2023_12/04125810_anasinifkirtasiyeteklifff.pdf

·         

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 12:58 - Görüntülenme: 134
  Beğen | 0  kişi beğendi